Zin om te leren naaien, maar je weet niet waar te beginnen?
Of ben je helemaal in de ban van Pixelhobby?

Volg dan één van onze workshops. Al onze workshops zijn voor de echte beginners... zowel jong als oud! 
Klik op de workshop voor meer informatie over het programma, de kostprijs, ... 


Algemeen

° Workshops kunnen enkel per mail gereserveerd worden. Mail ons jouw gegevens en welke workshop je graag wil volgen. 
° Workshops worden gegeven in groepen van 3-6 deelnemers. Bij minder dan 3 inschrijvingen kan de workshop geannuleerd worden. 
° Voor onze workshops heb je de keuze om je eigen naaimachine mee te brengen of 1 van onze naaimachines te gebruiken. 
° Onze workshops voor kinderen gaan door vanaf het 4e leerjaar. Echter is leeftijd een moeilijke maatstaf... want wanneer ben je klaar om te leren naaien?
   Bedenk dat kinderen in de workshops zelfstandig aan de slag gaan met een naaimachine, 2-3u geconcentreerd dienen te werken, patronen moeten lezen, ... 
   Dit alles zal onder begeleiding van mezelf (lagere school-leerkracht) gebeuren, maar u - als ouder - kan beter inschatten of uw kind hier klaar voor is. 
° Naaigerief zoals scharen, tornmesjes, naaimaatjes, lintmeters, .... en het gebruik van stijkijzer en stijkplank is inbegrepen in de prijs van de workshop.
   Stoffen, fournituren, garen, ... dient u zelf mee te brengen of aan te kopen in de winkel, tenzij anders meegedeeld bij de info van de workshop. U krijgt hier bij inschrijving een mailtje met alle nodige materialen die aanwezig zijn én die u zelf dient mee te brengen. 
​° Aankoop van materiaal voor een workshop kan in onze winkel aan 5% korting. TIP: koop dit zoveel mogelijk vooraf aan zodat we zeker alles wat u nodig hebt op voorraad hebben.

© 2021 - 2022 Kleur per Meter | sitemap | rss